Nueva temporada de Charlas en Familia

30
ene
Nueva temporada de Charlas en Familia
Nueva temporada de Charlas en Familia
  • Lira Paulino
  • 0 Views
  • 0 Comentarios
  • No hay etiquetas

Empezamos con la nueva temporada de Xarrades en família, educando para la prevención en adicciones, de jóvenes y adolescentes, a las redes sociales y nuevas tecnologías. El próximo miércoles día 19 a las 19,30h. en la Biblioteca Municipal. ¡Ven a compartir!

Link de la Noticia: http://www.elpoblenoudebenitatxell.com/va/noticia/810-las-xarrades-en-familia-prevendran-las-adicciones-tecnologicas-de-los-menores-

El Poble Nou de Benitatxell comença el pròxim 19 d’octubre les activitats del programa “Xerrades en familia” organitzades per la regidoria de Serveis Socials, a càrrec de Jacinta Pastor. Un programa conduït per professionals en la matèria, centrat en la prevenció d’addiccions i l’ús de les noves tecnologies pels fills.

La primera sessió, davall el títol “Prevenció/Adicció de noves tecnologies. Legalitat i Internet”, estarà impartida per la psicòloga del programa d’Intervenció Familiar, Lira Paulino, i Josefa Pilar, advocada del servei d’Intormació Jurídica. Tindrà lloc a la Biblioteca, a les 19:30 hores. L’objectiu d’aquest cicle de xarrades amb diverses temàtiques és oferir ferramentes a les famílies per orientar-les en el procés educatiu dels seus fills i, a més, aconseguir un model òptim de la convivència familiar i social.

Les sessions de xarrades continuaran el 9 i 23 de novembre, a les 19:30 en la Biblioteca.

0 COMENTARIOS
ESCRIBE UN COMENTARIO

Tienes que estar conectadopara escribir un comentario